Noční
Anotace: zas jedna taková noční
Noční ulicí kráčí spolu
Nad hlavou lampy plynové.
Z hvězdárny Petřínské
Tubus dálkohledu
Jak falus protrhl oblohu
Hvězdy se rozstříkly
A padají vstříc světu
Ti poslové splněných přání
Dnes kráčí ještě spolu
Pod hvězdnou oblohou
Ti potencionální
Pijáci světa bolu
Jež láska přináší
Krásná,nechtěná
Hřejivá i mrazivá
Oni potomci Kapuletů
Oni potomci Monteků
Kráčí ruku vruce
Vstříc svým osudům
Přečteno 337x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)