Rozkvět
Na místě plném slávy,
Tančili páni a dámy...
Ďábelský pot se míchal s krví...
Andělský vánek procházel trním...
Tam bláto drtilo skály,
A voda řezala trámy...
Bílá už nebyla bílá...
Sněhy pomalu tály...
Pohlédl jsem nevinně na nebe,
Tam uviděl jsem...
Nalezl...
Tebe...
Komentáře (1)
Komentujících (1)