Anotace: ...
nohy kráčí, chodník pláče
ruka nese flašku bílého
skleničky cinknou o rty
všimni si nahého děvčete
víno teče dál do krku
ty máš dvě a ona ruku
láhve a ti dolévá
milé tóny, suchý sonet dal jsi dámě z éteru
ale ty jsi víno vypil, sklenky rozbil o stěnu
nahé krásné tělo její rozplývá se do tvaru
kapky krve na podlaze.. řež se sklem
unikla jsem po dobrém