V prázdném letišti
bloudím večerem
jako krysa na smetišti
smířená se svým údělem.
Jsem pilot bez letadla
pilot bez ranveje
a ty hvězda co spadla
ze srdce do závěje.
S vědomím, že neodletím
možná už nikdy a nikam
nepláči ani se nedivím
se samotou si důvěrně tykám.
Jsem pilot prázdné postele
smutné noční linky
pravidelně nepravidelné - omšelé
jsem jen unavený zaměstnanec aerolinky.
Ta anotace se mi vůbec nelíbí.. páč to není pravda... ta básnička hodně vypovídá, je krásná! Moc se mi líbí ty poslední verše... :)
15.04.2014 23:29:59 | Aiury
Ta básnička je ze života a anotaci mi našeptal snílek kterého potkávám v zrcadle :)
15.04.2014 23:31:47 | contionor
možno by to chtělo zvednout prdel z tý postele a vyjít ven
07.04.2014 10:05:01 | Romana Šamanka Ladyloba