...i já mám někde "něco"o vodě a čtení tvé básničky mi ji připomnělo. Jen ta má voda, ta přináší spíš ty slané slzy, přichází většinou velmi rychle a po většinou bere nejen lidem to potřebné. Tehdy běžely v televizi záběry a pod nimi byl pouze titulek...." Bez komentáře...
01.09.2016 10:22:24 | Dreamy
Ano, každý píšeme podle svých osobních zkušeností, děkuji za dlouhý a podnětný komentík :-)
01.09.2016 11:18:16 | Jenda P.
V tom je taková hloubka, jaká může být jen ve vodě..... .
Kdo jí umí nacítit a vnímat jí, ví o čem mluvím:-)
30.04.2014 09:13:25 | sluníčko sedmitečné