Anotace: Pokus o hnus. Pro silnější žaludky.
Lejzru splín
Laser mi svítí
do mých očí,
je mi k zblití,
kámoš mě zmočí
Je to hnus,
jak tu ležím,
v sobě kus
masa těžím
Laser mi svítí
do mých očí,
zkouším pití,
trhám obočí
Je to hnus
jak se klátím
na můj vkus
se moc hatím
Chytám kus dřeva
je mi fakt zle
lezou mi střeva
a je po ántré