Anotace: :-) začalo to jazykolamem
Lokne nebo nelokne
si slečna s lokní lokně?
Nemá správné ELO, lokty,
netouží mít auta, lofty ...
Neleknou se lekníny?
Když si klekne,
nekleknou snad legíny?
A víc už ani lok
jazyk lámajících slok?
Ještě hezky zlochtat,
až budeš smíchy chrochtat,
až bránice se brání
dalšímu rozchechtání
a do plíce více
pro krvinky píce
A po chichotě?
Ticho!
.
.
.
To opravdové
trojité
.
.
.
Když si ho
po prvé uvědomíš,
je to šok!
Ale řekni mi,
na co si člověk
časem nezvykne?
A přece jsou
smích i ticho úžasné
A z ticha se
nové věci tvoří
Nejdřív to vyvolalo smích, hra se slovy, potom si člověk uvědomí, že i smích má své hranice.....a ticho, zamrazí a člověk se vrací nohama na zem....tak to prostě je!
23.04.2014 11:30:18 | ardzuna
ten nápoj co jsi lokala při tomhle musel být dost silný
Jo a ticho mám rád,někdy mně s něho mrazí.
23.04.2014 08:37:31 | Danger
Tohle je opravdu dobře napsané! Nejdřív jsem se usmívala, jak to bylo vtipně napsané... a jakmile Ticho!... Normálně jsem se zarazila ;) :) Líbí! :)
09.04.2014 21:49:26 | Aiury
děkuji
ještě jsem sem nestihla hodit ten citát o trojitém tichu:
Jsou tři druhy ticha:
první je ticho slov,
druhé je ticho touhy,
třetí ticho myšlenek...
H.W.Longfellow
09.04.2014 21:57:57 | Romana Šamanka Ladyloba