Anotace: Trocha motivace...
Běž, bojuj
Za druhou jednu,
před první druhou
a já tu blednu
jak duha za duhou
Plný barev,
bez elánu
kašlajíc krev
na mou ránu
Před prvním
běží druhý,
zde čekám
na své pruty
Boj není sláva,
boj je vítězství,
vždyť jsi zdráva
a znáš poselství
(Loket je zač?
Jsem pouhý sráč)
Tak zvedni se, obuj,
běž! Bojuj a bojuj!!!
Já tuto asi nějak nepochopila... o_O :-P
10.04.2014 19:01:43 | Aiury
To nevadí :D Občas musím napsat něco, co se nikomu nelíbí :D
10.04.2014 19:05:05 | SmallGeorge
"Jen kurvy se musí líbit, básně ne." F. X. Šalda
10.04.2014 23:01:01 | Lucid Alien Jeer