Anotace: Co je to?
Teče proudem
Další smyslnost,
oběť mých pokusů,
nádherná kost,
začíná v ocasu
Přes páteř a kříž,
prochází žaludkem,
je mi blíž a blíž,
je mi to zármutkem
Pocit mrazení,
pocit hřejivý,
nutnost hlazení,
hormonů poryvy
Další kapitola,
srdce dokořán,
hajného kamizola,
labuť a kormorán
The same story,
jiný děj,
vysokými bory
svou píseň pěj