Anotace: -
Jak zvláštní ..
rozumět si .
Neni mi to vlastní
.. ale neříkám, že nechci.
Slova plynou..
myšlenky zas v hlavě kynou
a čas letí
skoro ráno - snad půl třetí.
a zase kruhy pod očima...
Není to špatný... :)
12.04.2014 22:13:19 | Elisa K.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?