nenašel
v jakémsi duchu
svého kruhu
točícího se v rozmarech
zračících radost
ze svého středu
obtížně uchopitelných obsahů
tíživého vědomí
se topím v lžíci vody
vlastních myšlenek
vyvěrajících z pramenů
které jsem ještě nenašel
pramenů které jsem
ještě nenašel
ještě nenašel
nenašel
a šel
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: SmallGeorge, Aiury
Komentáře (1)
Komentujících (1)