Starý dům.
Anotace: Starý dům ve vzpomínkách..kdysi z mého dětství ..je po něm jen prach..
Zarostlá ulička mezi domy.
Děti se bojí po ní jít.
Zarostlé staré holé stěny.
Jen blázni v nich mohou žít.
Zarostlá ulička u třech domů.
Kteří se šedivostí pyšní.
Zarostlá budí blázny z domu,
Zdobí ji jen párek třešní.
Zarostlý starý dům,
s rozbitými okny.
V zahradách květy staleté.
Kdo otevře dveře bez kliky ?
Kdy zas zahrada pokvete ?
Přečteno 376x
Tipy 6
Poslední tipující: kamínek, SmallGeorge, Danger, Aiury
Komentáře (9)
Komentujících (5)