Anotace: ...
Vydat se cestou po solné pláni,
divokou řekou plavit se na ní.
Napít se vody z lesního potoka,
objevit zemi jednou do roka.
V dešti se koupat a ztrácet věci
být rázem volný bez zlatých klecí.
Blátem se plazit za paviány,
ze dne na den měnit plány.
V poušti tančit na perským koberci
číst starý spisy, odmítat komerci.
Na břehu jezera pozorovat blesky
vzpomínek budovat barevné fresky.
bral bych propracovanější rýmy (trochu). Líbí se mi námět, hravost s ním...
15.04.2014 22:37:04 | Robin Marnolli