Můj milý osude
chyť mě za ruku
až s pocitem, že dál to nepude
kleknu - dám se do breku
drž mě pevně
až začnou mi ze soucitu lhát
drž mě pevně
až začne se vše srát.
schovávej lahve
zametej beznaděj
buď tichem co řve
že laska neni na prodej
slibuj mi krásná rána
se skríženými prsty
dokud očka bezradná
nedotknou se tmy.