~Co mám…~
~~~~~~~~~~~~~~~
Mám tvoji fotku v rámečku
mám tvoje psaní v šuplíčku
mám schovaný snubní prstýnek
mám plno krásných vzpomínek.
Mám tvoji tu starou košili
mám lístek jak jsme ji koupili,
mám i tvůj pásek kožený
mám i ten hrneček s růžemi.
Jen nemám tvoji lásku věrnou
ale mám myšlenku temnou
ať se ti s tou druhou nedaří
ať ji to konečně už někdo zavaří.
I když ta druhá je černá s kosou
na hnátě botu,druhou má bosou,
jednou si kývne,tím život skončí
a někdo jiný si pak vypláče oči.
Vracet se zpátky potom nesmíš
plakat mě už taky víc neslyšíš,
život je takový,co dal to i vzal
ty tvoje věci si schovávám dál.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~