Anotace: 48 od sebe.
Vzdálenost
Daleko či blízko
je to jedno přec,
sužuje nás úzkost,
sobectví klec
Nemáme,
kdo nám chybí,
neznáme
lásku ryzí
Nemáme,
kdo nám chybí,
srdce láme,
čas… nám mizí
40 a ještě osm
kilometrů blízko,
nemám z toho rozum,
ani v srdci místo
Zaplnila jsi ho Ty,
vzdálenost je nepodstatná,
nedělejme drahoty,
snad budeš se mnou šťastná
Láska hory přenáší ... a 48 kilometrů jakbysmet! ;) Krásná báseň- ovšem jako vždy :)
17.04.2014 19:51:49 | Aiury
Děkuji a ano, přenáší,
když spolu dva lidé býti chtějí,
ani hory je od sebe nerozdělí :)
20.04.2014 15:12:06 | SmallGeorge