Anotace: ...
Měníme lásku
v prázdná slova
v tisíc a jednu vrásku
co pravdu neschová.
Měníme se
v cizí lidi
co se sotva vidí
miluje se.
Láskou z doteků
láskou němých výčitek
láskou dětských snů
láskou planých vět...
Tahle je tak smutně pravdivá ... ale krásné verše... děkuji :)
17.04.2014 19:33:41 | Aiury
Děkuji :-)
17.04.2014 19:50:42 | contionor
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?