Noční cigareta
Otevřeným oknem vchází do pokoje
noc,
pohlcuje vše ,
stěny , stůl , postel i mne ,
vzduch má v sobě podivuhodnou
moc .
Zapaluji cigaretu ,
klid noci - její neposkvrněnost ,
ničí jen můj výdech kouře .
Nekuřák nepochopí .
Jak krásná je tato chvíle ,
tahle noc ,
toto krátkodobí .
Hýčkám tyto chvíle v životě ,
jako nejdražší diamant .
Cigareta chutná jinak ,
chutná nocí ,
voní nadějí ,
je jiná než ve dne .
Nekuřák nepochopí .
Noc , to je dílna ,
cigareta , umělec ,
a myšlenka , je dílo .
Kouření je krásná věc ,
která škodí zdraví ,
ale to patří k mládí .
Nekuřák nepochopí .
Přečteno 1025x
Tipy 15
Poslední tipující: mkinka, VIOXX, Zamila, AndreaM, bezprizorně, Amonasr, lostris, MissMelancolic, lukassnajdr, Aiury, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)