Odejdu.
A nikdy víc
se nevrátím,
již nepřijdu.
Nehledej.
Mé zkrocení
čeká jen
věčné zatracení.
Odletím
na křídlech andělů,
někam pryč
od údělů
všedních dnů ...
prostě jen ... odejdu.
Odejdu úzkou pěšinou,
hlavu skloněnou mám k zemi,
ty otáčíš se za jinou,
jenže nechce dělit se mi.
Až procitneš, tak nehledej,
a nepopíjej s nadějemi,
prý pochopil jsi, že jsem "nej"
tvé srdce zchřadlé kurdějemi.
Odlétám s křídly andělů,
co pod skálou mě zachránili,
čekám svět lepších údělů,
a ty dál miluj jiné ženy.
18.04.2014 21:36:12 | Robin Marnolli