blbá
Anotace: inspirováno básní od Aiury - Šla a udělala
...
Pořád dokolečka dokola
až se z toho podělá
zaseklá v denním stereotypu
občas se i v nose rýpu
Chodí stále dokola
skočí když jí zavolá
její sladký miláček
co prasečí má rypáček
Pak se chudák blbá diví
když do zrcadla tupě civí
že se na ni neusmívá
ani když mu nohy líbá
A je z toho celá smutná
vždyť mu přeci buchta chutná
tak proč jí pořád dokola
chodí domů ožrala
Nejde jí nějak na rozum
že místo vody chlastá rum
a počpak mu to nedochází
že jí jeho láska schází
...
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: Synkkä, Aiury
Komentáře (5)
Komentujících (2)