Anotace: Směje se, nadává - Jako komediant, Zevnitř se rozpadá/ bezradná potvora. Amokem...
Nějak nevím, co s tím...špatné to není...
Nelíbí se mi vůbec forma, ty roztahané řádky se mi čtou hůř (plýtváš internetovým papírem:-) ale co...každý to má jinak.
Má to tři části, ale jako by mi k sobě tak nějak nezapadaly...nebo jsou to tři dějství? To pak asi jo. A nebo nemám svůj den, to je taky možný...(třeba se k tomu ještě vrátím, pokud si vzpomenu)
19.04.2014 18:58:49 | Robin Marnolli
Děkují za názor,
záleží na "konstruktu", kterým hodnotíme, v podstatě to je jako kdyby někdo odsoudíl Freuda za jeho superego, ale fandíl Ádlerovi, či behavioristům. Mluví 2 protitrany - jedná komentuje druhou, druhá to vysvětluje - pokud někdo čet například "Idiota", či "Uražené a ponížené", nebo aspon "Annu Kareninu" by možná nebyl tak zmatený...
So se týče grafických prostojů - asi grafický bych to celé předělala, moc energie z mé strany v tomto počínání nebylo. Potřeba psát, byla silnější, než nějaká nadstavbová potřeba ucelít to do přijatelnějšího celku.
20.04.2014 14:41:29 | Alisa 16