Anotace: Je to o tom, že ne všechno krásné, má i krásnou povahu.
Mrzí mě, že jsem Ti již při prvním přečtení nedala supertip ... Tvá báseň se zamýšlí nad něčím, co by třeba mě ani nenapadlo ... a přesto je to tolik pravdivé :))
26.05.2014 21:53:48 | Aiury
Opravdu moc děkuju. Já píšu básně poprvé, takže nejsou nejdokonalejší. Ale stejně moc děkuju.
27.05.2014 15:16:58 | Laven De Brig
Moc dobře se mi četla :3 a vítej, jen tak dál :)
23.04.2014 23:06:27 | SmallGeorge
Děkuju. Má první opravdová báseň. Takže je pro mě tvá pochvala vším.
24.04.2014 18:42:06 | Laven De Brig