To bylo tenkrát, sněhu..
Anotace: ...píseň tichého chlapce..
.
Dnes u dveří nestojí
klečí
a kouše ret do krve
na sv. Jiří
/
nikdy
nikdy nikdy ni ni ni ni ni kdy
Abys!
Necítila beznaděj
promiň mi ty
holčičí sklony
naivních běžkařů
po sjezdovce na tvém odkrytém loktu
Víš..
Bylo to jen jedenkrát!
Svátečně
Ať jinde
netrápí se
nelituje z dáli vlny...
~tam ~tam
musí to jít
spát
v ohni
sám
ukřižován lyžařkou..jejími
nočními drápky
slyší Drásej
Líbej černý lak nehtů
Zvítěz pro nebeské zítřky
tmavovlasý princi
naučím tě být Můj Můj
Můj
Tu..
Cizí
Uvidíš
Objevíš
bude to tvá první citová lavina
Obleč melodii zakázaných doteků
vždyť minulé stopy zavál šepot zimní bělosti
Ne ještě nechce tě!
Ještě musíš do běl
musíš
rozžhaveným vejít
vniknout do buněk
Přeléváš
Omamné sněženkové šaty
...
/
Usnul v nich
na popel
na prach nedosažitelné ženskosti
rádoby zraněné sportovkyně
líbivé a vláčné
po vydání se ze svého maxima
a ráno když na šichtu šli chlapi
nechápal
ta ostuda
ten šeřík sněžených
tužeb dávno ztracených cen
za tygra ze stříbra
Přečteno 326x
Tipy 20
Poslední tipující: Niky88, Elisa K., básněnka, Luky-33, Romana Šamanka Ladyloba, Robin Marnolli, Aiury, Kett, hanele m., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)