Občas mám chutě být královnou zlou
Ne Sněhurka, co čeká na prince.
Vysadit do sadu jabloň otrávenou,
z mrtvých si nadělat milence.
Trhat a drtit šťastné dny snílků,
plundrovat, pálit vesnice,
na horách skleněných vést zlobří válku,
za sestry mít zlostné Lítice.
Zvířetem být co roztrhá Krásku,
či drak jenž sežere hrdinu,
přáteli zvát mordýřskou chásku
Já, mistr chladného zločinu.
A pak to přejde...
A já se posadím
k oknu své kamnné věže,
vyhlížím na západ,
vyhlížím na východ
záchranu čekám
ba že.
Takové chutě jsem ještě nezažil :3
24.04.2014 22:15:33 | SmallGeorge
Nikdy jsi nefandil záporákovi? Nikdy ti nepřipadal zloun sympatičtější, než hlavní hrdina? :D
24.04.2014 23:40:51 | Nalzim
Ne, vždycky jsem si idealizoval hrdinu, takže zloun by mu nikdy nesahal ani na palce u noh :D
25.04.2014 11:35:34 | SmallGeorge
Wow ... Že mívám občas chutě něco nebo někoho roztrhat, ale toto zní až děsivě :D každopádně je to zajímavě napsané, ST :) :)
24.04.2014 17:14:27 | Aiury