potkala mě v baru-
pila jen výběrovou whiskey
kterou nepochybně byla
jela po mě jako blázen
přímo zapalovačem
pálila ledy mezi námi
cpala mi do pusy slova
až jsem se dusil
jak prosté - říkal jsem si
jak prosté bude odmítnout jí
dneska nebyl jsem
vhodný objekt k utopení
taktně jsem naznačil
že oba toužíme po něčem jiným
ona nebýt už dítětem
a já jít uspat ty svý
holt jsem už starej vůl
Jde to vidět i jinak..... při troše dobrý vůle... by se to nechalo prezentovat jako charakter. Můj přítel Ruda B. měl zásadu: spím jen s holkama, který nabalím já a nikdy s těmi, které se snaží nabalit mně.
Nikdy jsem nezjistil proč a jestli nekecá...
25.04.2014 16:54:13 | aravara
...tohle je opravdu záležitost ze života...líbí se mi a ta pointa na konci....héé!
24.04.2014 20:45:37 | Párek Bdělý