To krásné ráno z Aljašky
ti budu přát až zítra
až nabažím se pocitu
na samostatná jitra
a pokud se ti trochu stýská
stejně jako mně
brusinkovou pusu já
ti pošlu zítra zpět
a mezi vločky sněhu já
napíšu ti vzkaz
o tichu zmrzlých údolí
a spoustě jiných krás
a jestli zemřu v této zemi
tak nesmutni, žít budu dál
já dnes ti z drsné Aljašky
něžný pozdrav posílám