V prachu nebe umřeli slova
Kolik váží falešná věta?
Sliby ,kterým jsem jak blázen věřil
A vše je pryč,kolikrát sám sobě lhářem?
Stále však stejným jsem zůstal
Stále však věřím ,
Že láska není jen pouhým zdaním
Že není jen pohádkovým vymýslem
Kolikrát mě bodli do zad nože?
Ale tenhle ven nejde
Je hluboko někde ve mě
A mé srdce je už slabé
Sám sebe jsem uzamkl do sebe
Do nebe vyslal jsem signál
Ale nikdo nevidí do mě
A to jen Amor mě pohladil,
Kousek Tebe
Kousek sebe
Dál jsem ti klíče
Od mé duše
A ty si mě takhle podvedla
Víš jak moc mě to bolí?
Kurva já věřil ,že si ta pravá
A o to víc mě to mrzí.
Ty si mě zabila
Jiskra ve mě zhasla
Jsem trapný ,ale vidím tě všude
Zalezu do pokoje
Lehnu do postele
A ty si všude
Pořád cítím Tvé pohlazení
Dokola a neustále
Tvé sladké polibky
Čtu si smsky
A vzpomínám na naše telefonáty
Ztratil jsem hnací motor
Všichni se na mě zlobí
Ale nikdo neutře mi slzy
Tak jako ty
Asi se brzo zblaznim
Ty si to věděla
Jak moc jsem citlivým
A přesto si mě takhle podvedla
Ale o mě nejde
Zatáhla si do toho ty na kterých mi záleží
A to se nedopouští
A když se vše zesere
A mý démoni mě sežerou
Doufám ,že ty nebudeš mít klidné sny!!!!!