Vánoce přichází
Vánoce přichází!
zašeptám tiše
zase mi dochází
že je to klišé
Karneval přetvářek je cítit naftalínem
chmury své zabijem svařeným vínem
Kapr i prasátko
čekají ve strouhance
na dlouho,na krátko
úvěry v bance
Ponožky,pantofle
i vložky do bot
bylo snad jezule
jako my?robot?
Koleda vánoční
mne leda zazebe
i na mši půlnoční
každý sám za sebe
Ať si jen dál vločky
tančí svůj tanec
rumem do vánočky
se zleju jak kanec
vánoční ležák mne tlačí v břiše
vánoce přichází!,zašeptám tiše
Přečteno 389x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)