Smrt s padáky
Anotace: "Skutečnými vítězi války jsou mouchy,živí se totiž našim masem"
Sbírka:
Písně mého mládí
V zajetí emocí
v koutě tu sedím
Není mi pomoci
Když do země hledím
Chci zpátky za tebou
Bohužel to nejde
Obloha má barvu šedou
To jen tak nepřejde
Letíme s padáky
Letíme smrti vstříc
Vysoko nad mraky
Už jsme zas smrti blíž
Červený majáky
Jeden po druhým skáčem
Už žádná dětská hra na vojáky
U který pláčem-
když někoho nefér trefí
Kdy smrt příjde ,nikdo neví
A tak v týlu nepřítele
Tváře černé
Smrti v ústrety jdeme
Té smrti vojákům věrné
Na každém rohu,
chce nás obejmout
Modlím se k Bohu
ať dnes mě nesejmou
Z dvaceti mužů
Zbylo jen šest
Co víc můžu
než zatnout pěst
Zatnout pěst a doufat
Že dnes budu žít
Tady už nelze couvat
nebo se skrýt
S výkřikem na rtech
Vybíhám ze křoví
Smrt zanechala stopy na nás všech
Zda se domů vrátíme,Bůh ví
Přečteno 414x
Tipy 7
Poslední tipující: SmallGeorge, AndreaM, Aiury, Skořicová princezna
Komentáře (8)
Komentujících (5)