Anotace: Východ slunce skutků, paprsky činu, v temnotě smutků zřím svoji vinu.
Očista duše
Jsem na kraji,
nijak nechutná,
já nezraji,
bolest ukrutná
Bolestí soužen,
soužen svými činy,
duší probouzen
ve svitu své viny
Východ slunce skutků,
paprsky činu,
v temnotě smutků
zřím svoji vinu
V mracích chtíčů,
v bouřce síle,
prší sta klíčů,
odhalením chvíle
Klíče od bran
světu porozumění,
světa soprán
odhalí ti jmění
Bohatství nicoty,
prozření mysli,
vytážek z němoty
duši očistí
Tahle podle mě patří k Tvým nejpovedenějším :) Moc se mi líbí, jak jsou Tvé básně každý den jiné a přitom stejné. Jak mají pokaždé jiný příběh a přitom vypráví stejně ... :)
29.04.2014 17:39:58 | Aiury