(posazení na postel)
Spadlo mi smítko do oka,
takové, co nejde vyplavit,
ať si kolik chci slz protočím...
(poptáhnutí)
stále mne následuje stín,
nejde od pat odlepit,
nezáleží mu,
jak k světlu se natočím...
(nervózní promnutí čela)
pod postelí mlaská svědomí,
hodujíc na myokardu...
(povzdych)
je jedno jak dlouze tu větrám,
vzduch je stále plný nardu.
(obejmutí kolen)
V hlavně mi píseň písní zní
co zpívalas mi před spaním...
Ani nevíš, jak moc se mi stýská!
Přítelkyně má, Sulamitská.
(promnutí očí)
No...na originál to sice moc nemá:-)
Ale už to, že někoho inspiruje píseň, co psal Šalomoun Šulamitce, mi stojí za to:-)
Ne...pěkné to máš:-)
RM.
29.04.2014 22:02:19 | Robin Marnolli
Ah, děkuji pěkně, vážím si toho :) Nevím, jestli si vůbec kdy troufla postavit své dílo vedle Písně písní, a tak jakožto pokorný čtenář a pisatel, nechám se jen inspirovat.
29.04.2014 23:44:56 | Nalzim