Dva
Ty tvorečku požehnaný
múzou poblitý
máš rád komedii ?
je ti zle ?
za to může snad chlast !
trať se !
ale tvorečku
mír v duši mněj
a na život se jenom směj
neslyšels ty pižle ?
padej , vypadni
než ti opravím šle
tvorečku to nedělej
koukej letí vlaštovky !
ta krása ! a ještě sýkorky !
jsi snad blb ty blbče
co to za hru hraješ ?
už vypadni ty tupče
tvorečku
já mám jen život rád
ty ne snad ?
proklinám tě
nech mne být !!
jinak přisahám zabiju tě !
tvorečku jen přisahej
to můžeš
ale na můj život prosim tě nešahej
co po mě chceš ?
platím daně - mluvím pravdu
jsem dobrý člověk, chápeš?
tvorečku ale neraduješ se ze života !
toť je ta chyba
Přečteno 342x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, Babylon, Aiury, ardzuna
Komentáře (2)
Komentujících (2)