Kdesi
Anotace: Surrealistická báseň mnohým smysl nedává, pak na ni člověk často, nadává... ale přesto, když ji čtu, neznámá struna kdesi zahraje...
Bílá ústřice,
skrytá kdesi v hlubinách myšlenek,
kdesi... kde si... kde jsi...?
Rozmary v písek se proměnily,
vznikla z nich duna, kdesi na Sahaře...
Cestovala jsem daleko,
do hlubin v zrnkách písku,
až na okraj, přesípacích hodin...
Tam kde je...
had, s gesty pouličních manter,
černá perla, v lastuře z porcelánu,
verlyba, ve vyschlém jezeře na vrcholu Mount Everestu...
Přečteno 466x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, Jort
Komentáře (2)
Komentujících (2)