Ještě jedna čarodějka
Anotace: Snad nevadí, že už je po sabatu.
Koště s turbem nyní frčí,
při letu se bába skrčí,
na sabat teď kvapem míří,
až si vlasy rozčepýří.
Potom ale bez váhání,
pustí se do tancování,
dnes si svátek užít musí,
nuda ta ji vážně dusí.
Nad ránem pak domu letí,
čeká manžel, také děti,
tajné kouzlo velkou silou,
zas ji dělá roztomilou.
Přečteno 382x
Tipy 6
Poslední tipující: synanceia, básněnka, AndreaM
Komentáře (2)
Komentujících (2)