Ozdoba
Bylo to v módě
zhubnout všechny svoje předtuchy
a hledat se
ve světě z kočičího zlata
kde všechno svítí novým
Dnes je všude strašné ticho
Slyšíme
jen vír barevných tváří
co jako ve zlém snu
mizí v umyvadle
a přitom se radují
každý den
KAŽDÝ DEN
Přečteno 315x
Tipy 11
Poslední tipující: kamínek, Amonasr, Robin Marnolli, Jort, Párek Bdělý, básněnka
Komentáře (5)
Komentujících (5)