Na co je pozdě,
na co je brzy?
Sčítat a odčítat,
co lidi mrzí?
Na co jsou plány,
a graf, co roste...?
Když umění žít,
je v podstatě prosté.
Pelyněk hořkne,
zas ledacos sládne,
takový, jako ty,
nevzdát se!...Zvládne.
Něco mě sem zkrátka vrátilo:)
21.09.2019 20:36:57 | Dreamy