Anotace: Po dlouhé době trocha pocukrovaného zavzpomínání. Byla to přesně tahle barva.
po letech tvoje
černé oči
ze staré fotky
zahřejí
široká záda
už tehdy chlapská
bezelstný úsměv
modré sny
znovu se potkat
jak návrat domů
zarostly cesty
netrefím
ve stejné řece
snad někdo jiný
pro tentokrát
se utopí