Anotace: Toto je moje první "báseň", napsána byla 9.4.2014
Jseš jedním z paprsků životodárné hvězdy, Želvičko, nenech se nikdy, prosím, má milá, strhnout ke sklonům k odchodu z tohoto světa... máš nádherný potenciál a krásné předurčení a mnohošťastných a hřejivých překvapení Tě v životě potká a nemine:-)
04.04.2016 18:40:03 | tvořilka
...Ach...Drahá Želvičko... Kdybys tu nebyla mezi námi, zhasla by jedna krásná a mnohým srdcím libá hvězda a nebe by ronilo slzy... ... :-( ...
04.04.2016 18:23:23 | tvořilka
Život je Dar, proto s těma žiletkama uvážlivě.Přeji žití, s pozitivním myšlením.:-)
03.04.2016 12:40:17 | Jeněcovevzduchukrásného
Milá želvičko...žiletku nech pro muže..potřebují ji na holení:-)
Je pro mne zvláštní, že tolik mladých dívek používá v básních řezání se žiletkou...proč?
No na druhou stranu život bez stresu by chtěl mít asi každý...i já:-)
Ale žiletka to nevyřeší....Lepší je postavit se překážkám, problémům a snažit se je překonat, tím se člověk učí do života a pak mu to moc pomůže.
Jinak tě tu vítám, a přeji ti aby sis tu dále zlepšovala svoje básnické vlohy:-)
Zatím bych poradil, pokud mohu...básni raději nějak pěkně, máš kolem sebe určitě moc vjemů, co při troše fanzazie vydají na pěknou báseň.
Držím palce.
RM.
04.05.2014 18:52:56 | Robin Marnolli
moc děkuju..ano, v tom máš pravdu, že život bez stresů a tak by chtěl asi každý, ale když se ti toho moc nahromadí, prostě, nejde vždy vše zvládnout..ale jinak mám i hodně pozitivních básniček, které se sem pokusím co nejdřív dát :)
04.05.2014 18:56:59 | želvička001