Ještě pořád bloudím
v útrapách, kde jsi mě
zanechal
Strádám
žízní tak nekonečnou
jako byla moje láska k tobě
-Ale to bylo jetě před Tím...
Milovat nemá daleko k Ublížit,
nepředstírej, žes to netušil..
Nebyla jsem snad dost naivní
už od začátku?
Ne, vlastně ne..
Tys byl naivnější
a pilnější
a věrnější
a lepší
No pochop,
to jsem přece nemohla nechat
jenom tak
Začátek dobrý, ale ke konci už se mi zdálo, že to pokulhává. Nejsem velkej odborník. Pár přechodů se mi trochu líbí, ale pak mi chybí dost to procítění. Poslední dvě sloky už mě neuchvátily. Určitě ale pokračuj v psaní.
09.09.2014 17:53:10 | Laven De Brig