Anotace: lumíkolet
Když z pekla vlekli mne na světlo boží
křičel a kvílel jsem že dělaj chybu
já svíjel se jako když chytají rybu
když z pekla vlekli mne na světlo boží
bál jsem se pokaždé veškerých slibů
ze slibů vždy se jen zklamání množí
a křičel a kvílel jsem že dělaj chybu
když z pekla vlekli mne na světlo boží
"Peklo už čeká
tak proč se lekáš
čerti jsou trochu napitý
tak jako já i Ty"
Takže bych se taky bránila 8)
27.10.2014 16:22:45 | Lioness