Anotace: ✖︎ 5.5. 2014
Děj nebyl nakloněn konečným zvratům
Světla už nezářila na téhle straně planety
Kamínky zapadaly přesně do mezer
a barvy utekly z tvé palety
bílé a černé
neboť trio štětců tančících po obzoru
zůstávalo věrné
..
zůstávalo věrné
Ta podoba oceánů se nedala rozkrájet
Posuň svou ruku níže
(ale bez zbytečných dotyků)
Přeskoč až na konec
(ať už bude jakýkoliv)
Možná tě překvapí, jak čistou vodu okusíš
(jak nevinnou)
..a kolik toho nakonec zmůžeš
i když nemusíš
býti květinou
..
býti květinou
Nemusíš..
poslouchat fantazírování vážek
Vždyť dojít na konec zvráceného děje
se dá i bez podrážek
A nikdo nepřijde k újmě
..když se lesklé obrazy vpijí do obrazu matného
Věř mi..
Neudělala jsi nic špatného
..
Nic špatného
Druhá taková do mé dnešní nálady. Silnej bolavě krásnej pocit. Jako zamlada.
06.05.2014 19:34:05 | lidus