Anotace: je to takový dvojpohled,nic proti manželství :)
Sbírka: To co se do života nevešlo
I.
tvá sametová pleť
a mramorové oči
skrze odlesky záře
troufale když měsíc káže
sonet o vášni dnešní noci
jsme propletení
tak pojď se zaplést
v osudu chlad
a hlad po tvé vůni
nedá se jen tak
odbýt - ukecat
lásko
jsem jen tvůj …
… manžel
a ty jdeš spát
bolí tě hlava
II.
říkáš
že sis vyčistila zuby
já v tom viděl hned
cosi erotického
ona jen potřebu sdělit
že si vyčistila zuby
a jde spát
jinými slovy-
nic nebude