Na zádech leží muž
do stropu hledí,
kolik je asi lidí
co o mém a jejich městě
alesponˇto co já vědí ?
Co skupinu založit
a lidičky do ní zvát,
mohli by navzájem
své město poznávat.
M-R-K už je na světě
a lidiček až běda,
muži však v hlavě jeho,
myšlenka jiná spát nedá.
Na netu schází se
a jsou na sebe milí,
myslím že najdou si,
na setkání chvíli.
Co pozvat je na lodičku,
tam uteci kam není.
než k břehu dorazí,
mají dost času na seznámení.