albatros
Anotace: jen tak se vznaset
v detskych snech
touzil jsem se stat albatrosem,
plynulymi mavnutimi obrimi kridly
se pohupovat nad morem
a pozorovat morskou faunu,
jak pozira
sama sebe.
dospel jsem,
a touzim se stat opet albatrosem,
jen morska fauna nezustala faunou
a zaroven ma s lidskou spolecnosti
tolik podobneho.
Přečteno 284x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
Komentáře (0)