Anotace: :-)))..jen jsem viděla krásný obrázek, bylo na něm něco o pravdě a o vítězství..
Sbírka: POLO-VOLO-VINY
charitativní instituce
úspěšně zviditelňuje
armáda úspěšných
bezdomovců
J.C.s
30.01.2007 12:23:00 | j.c.
Škoda, že mám na modrou planetu tak málo času. Naštestí mi ho neberou hypermarkety, rauty ani tv seriály, ale snažím se nemít vlákna centra myšlení chromá. To není polovolovina, ale celo-rea-lita. A dík za podporu!
30.01.2007 10:57:00 | muzikant
Až na ten název-výborně zpracovaná báseň.Hezky se čte a je k přemýšlení.Taky příjemně plynoucí verš.
26.01.2007 21:39:00 | s.e.n