Anotace: ...
skutečnost myšlenky odrazte hladinou
nasaďte přilbice, vezměte meče
čelte jí statečně, svrhněte pro jinou
ačkoliv jako vždy budete klečet
před domem, před zhoubou, před láskou těla
není už úniku, zjistíte, takto nás chtěla
Vždy lepší než lež, ST :)
08.05.2014 21:32:48 | SmallGeorge
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?