Kdo jsem já abych soudil?
A já začal jsem lhát…
To Vám milý pane,
lhal jsem o tom co se stane,
o tom že i vítr vane…
Kdo jsem já abych soudil?
Zde utonulo mládí mé.
Lež tak kratinká že Vám neukápne slza,
že z mého nitra dere se cosi zlého?
No a Vaše kázeň podivné jak drzá,
hraje si na Da Vinciho.
Sobec ach sobec, či mistr svého krále?
Prý umělec však, črty chabé,
chabé a o to víc drahé…
Dostatek dukátů pro krále nemáš, ale umu dost že jsi pobral?
Ty královsky zvaný mesiáš, a přesto v ruce své škudlíš si tolar!
Přečteno 692x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, JaBau, básněnka, hanele m.
Komentáře (2)
Komentujících (2)