Baf! :o)
Jedna baba z chýše jedové
se rozhodla, že až k bažinám nakoukne
na návštěvu...
a co tu vidí... závoj mlhový,
na první pohled ani náznaku
po úsměvu...
však na ten druhý zvlášní smíření,
vědomí bytí, tiché zázemí
lidských duší...
a tak jde dál... svým krokem pomalým,
ve tváři zvláštní úsměv vepsaný,
tiše, ať neruší...
:o))
Tohle je moc hezká básenka... díky za čtení,
udělala jsem si chvilku času, jdu se k tobě mrknout, to víš, bažiny jsou od ježibabí chalupy coby kamenem dohodil... ;o)
10.02.2007 14:44:00 | Cecilka
Celého jsem si tě přečetla,až k Dušičkám.Bylo mi tu dobře.Zase přijdu.A děkuji za uznání,potěšilo, pohladilo.
09.02.2007 23:09:00 | Lota