Možno ešte nenastal čas,
aby si si vytiahla veci z tašky,
zaplnila poličku v kúpeľni,
položila papuče na rohožku.
Možno ešte nenastal čas,
aby si ráno nepovedala:
Tak zasa niekedy,
a neprivolala výťah.
Obaja vieme, že už pominul...
Přidávám se k básněnce - je to beze zbytku vystižený nejen určitý vztahový moment, ale celý příběh ve své vnitřní rozpornosti :-)
11.05.2014 13:13:33 | Amonasr