Sni o pohádkách, ještě smíš
Anotace: ano, sestro, ne vždy patří svět nejrychlejším
Dospělas
teď už jsi velká holka
díváš se
s cigaretou v ruce
po velkých mužích
po jejich tělech
po uznáních
ostatních
těch tak směšně
nedospělých
večery končí
pozdě
ráno
kdy tě zabíjí
světlo
pohledy
pocity nechutě
a
pocity dospělosti
dospěješ
až si uvědomíš
svou nedospělost
Přečteno 272x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (3)
Komentujících (3)